RockStation

RockNuggets Vol92. / Walrus - Black Cat (2023)

2023. szeptember 05. - KoaX

a2276521555_10.jpg

A nagy tudású reklámszakember szerint cicával és kisgyerekkel bármit rá lehet sózni az emberekre. Lehet, hogy van benne valami, mert a Walrus zenekar anyagára én is a cicás borító miatt figyeltem fel. Na, de mit is tud nekünk nyújtani ez a bemutatkozó anyag?

A négyes Franciaországból származik és elmondásuk szerint gőzöm sincs, hogy mit játszanak, mert nem beszélem a nyelvüket, a google translate meg eléggé nagy baromságokat hozott össze. Szóval maradjunk annyiban, hogyha bírod a fuzz pedál hangját, a lassú döngölős riffeket, amikkel anno az Electric Wizard megalapozott rengeteg zenekarnak, akkor nem fogsz nagyon csalódni.

A huszonnégy perces anyag összesen három dalt tartalmaz, így tényleg klasszikus doom feeling veszi kezdetét. Ebben a műfajban már sokat nem lehet újítani, ellenben ahhoz tökéletesen megfelelő ez az EP, hogy a srácokat nyomon kövessem innentől kezdve. Kíváncsian várom, hogy miből lesz a cserebogár.

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1418201015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum