RockStation

Itt az első dal a Cruzh új albumáról

2024. január 30. - moravsky_vrabec

cruzh2024.jpg

A fiatal svéd glam/hard rock csapat egy új gitárossal kiegészülve készítette el a harmadik nagylemezét, erről mutatták most meg a legelső előzetest.

Az eddig négytagú felállás egy második gitárossal, Johan Öberggel bővült, ezzel együtt a Cruzh zenei világa is a riffelősebb irányba mozdult el, megtartva természetesen a bombasztos, együtténeklős refréneket is. Az első dal, a FL89 kiváló bizonyíték erre, amiről ti is meggyőződhettek, ha elindítjátok az alábbi dalszöveges videót. A sejtelmes cím megfejtése feels like 1989 - egy hard rock zenekartól ez bíztatóan hangzik. A teljes lemez március 22-én lesz elérhető a Frontiers kiadó gondozásában. A címe The Jungle Revolution lesz, és 11 új dalt tartalmaz. Akkor induljon is a nosztalgia-expressz! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr618312647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum