RockStation

Ünnepelj a Lamb Of Goddal közösen!

2024. június 07. - KoaX

0lamboggod2022_07_eredmeny.jpg

Szinte hihetetlen, de idén már húsz éves az amerikai Lamb Of God zenekar klasszikus albuma, az Ashes Of The Wake. A zenekar is ünnepi hangulatba került, hiszen az évforduló tiszteletére közös turnéra indult a Mastodonnal, igaz csak az Egyesült Államokban. De! Ami számunkra is izgalmas, hogy az albumot újra kiadják Isten bárányai, rengeteg extrával! Az albumon új mixek, demó változatok is hallhatóak lesznek és persze élő felvételek is helyt fognak kapni rajta. Az augusztus 30-án landoló anyagról már az Another Nail For Your Coffin dalt meg is tudjátok hallgatni, amiben  Malevolence és a Kublai Khan TX tagjai működnek közre.

Mark Morton így nyilatkozott a dalról: Izgatottan várom, hogy az Another Nail For Your Coffin újjászülethessen! Ez mindig is egy nagyon klassz, egyedi dal volt a Lamb Of God katalógusában, de figyelmen kívül hagyták, mivel bónuszszám volt. Matt és Alex mindketten lángot köptek erre az új, frissített verzióra, és vad modern energiát adtak neki. Örülök, hogy ennyi idő után ez a dal felragyoghat!

A zenekar énekese, Randy Blythe hozzátette: Nem vagyok túl nagy rajongója a meglévő anyagaink újrafelvételének. A régi dalok pillanatfelvételek arról, hogy hol is tartottunk akkoriban, jóban-rosszban. De amikor az ötlet felmerült, hogy vendégénekes, tolla el az Another Nail For Your Coffin-ban szereplő részeimet, izgatott lettem. Különösen, ha ez az énekes nem egy, hanem egyből  két fiatalabb arc, akik nagyon jók!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8818423123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum