RockStation

A bátorság az magányos út

Új dallal jelentkezett a godfater.

2024. július 04. - sunthatneversets

godfater-lemezfelv_tel-135.jpgA godfater. zenekar az első 0. című lemez 2022-es megjelenése után koncertekkel tűzte teli a naptárját, aztán újra “stúdióba” vagyis a parádi freskóba vonult, hogy felvegye egyszerre egy nap alatt teljes második albumát. /Fotó: Bácsfalvi Lilla/

Az Elképzelt Hős az említett hamarosan érkező második godfater. album első szerzeménye. A dal definitív, megmutatja, hogy mi rejlik igazán a godfater. név mögött. Ugyanúgy jelen vannak benne érzékeny melódiák, agresszív riffek, levegős verzék és hosszú gitárszólók, mint ahogy az a bemutatkozó anyagon is hallható, ugyanakkor ez már egy érettebb köntösben mutatkozik meg. Ezúttal jobban érvényesül a modern rock hatás, érződik az, hogy az elmúlt 2 év koncertezése igazi bandává kovácsolta a supergroupként induló zenekart. A felvétel ezúttal is tradicionális módon, egyben játszva lett rögzítve, és javítások nélkül hallható. Az Elképzelt hős zenéjét Szebényi Dániel szerezte, a szöveget pedig a Szebényi-Hegyi-csakmag hármas tollából született.

A nemrég tagcserén átesett zenekar (Usztics Dániel robbant be a zenekarba, mint új basszusgitáros) a nyári turnézás után szeptember 27-én a Várkert Bazárban zárja a nyarat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7018440303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum