RockStation

RockNuggets Vol182./ The Holy Nothing - Vol I: A Profound and Nameless Fear (2024)

A semmi ereje

2024. július 19. - KoaX

a3246790662_10.jpg

A szentségit mire nem bukkan az ember a forró nyári reggeleken. Az USA-ba kanyarodunk most kivételesen, ahol egy nem hétköznapi stoner-doom trióra lehetünk figyelmesek! Gyertek és csatlakozzatok a The Holy Nothing új anyagának a megismeréséhez.

A indianai trió nem semmi EP-t pattintott össze. Mondjuk egyetlen probléma van az anyaggal, hogy ez tavaly, 2023 novemberi, de ettől függetlenül annyira sötét, annyira gonosz annyira Electric Wizard, hogy feltétlenül beszélnünk kell róla! Hangzás és stílus tekintetében tényleg a Wizard legjobb pillanatait idézi meg az anyag. Az A Profound and Nameless Fear kicsivel több, mint negyedóráig varázsolja el a hallgatót, de ez a negyedóra annyira felpörgette az én napomat, hogy újra és újra neki mentem, de már az első hallgatás után tudtam, hogy ez szerelem. Kimondottan tetszik, hogy az éneke nyers, zsigeri, ami tuti, hogy élőben is iszonyatosan nagyot dörren egy-egy kisebb klubban. Ami számomra érdekes, hogy a zenekart csak az Instagramon találtam meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7318447507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum