RockStation

Frog Leap: ismét Budapesten a Youtube legőrültebb metal feldolgozás csapata

2024. július 24. - sunthatneversets

max_taylor_grant_2022-09-23_lu_fl_tour_luxembourg_luxembourg_34773.jpgAugusztus 3-án érkezik ismét Budapestre a Frog Leap, vagyis a norvég youtuber, Leo Moracchioli zenekara. Leo youtube csatornájának több mint 4,7 millió feliratkozója van, és 1,3 milliárd alkalommal nézték meg a videóit. És hogy miről szólnak ezek a videók? Leo elsősorban közismert pop-rock dalok feldolgozásait tölti fel, csak éppen egy őrült tempójú, hangos, technikás, és eléggé vicces metalnótákká átalakítva.

A legnépszerűbb klipje Adele Hello című dala alapján készült. A Toto Africa című klasszikusában Hannah Boultonnal énekel együtt. Az újabb dalok közül pedig a Sweet Home Alabama az egyik legnépszerűbb.

Leo a dalokat digitális album formában is kiadja, a 46.-at (ez nem vicc) megvásárolhatjuk a weboldalán. És persze most élőben is ismét találkozhatunk vele: augusztus 3-án a Barba Negrában játszanak. Bár a videókon Leo sokszor egymaga kezeli az összes hangszert, a turnéra természetesen zenésztársakkal indul, így színpadra lép Hannah is, és a néhány klipből már ismert gitáros, Rabea Massaad. Basszusgitáron Erik Torp játszik, a dobok mögé pedig Truls Haugen ül be. És a „nyuszi” is ott lesz. Nagyjából erre lehet számítani: 

További infók a koncertről ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7318451905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2024.07.24. 11:32:51

Egy időben fel voltam rá iratkozva, aztán lejöttem róla. Számomra az nem feldolgozás hogy az eredetit előadom gitárral dobbal. Mert ő bizony ezt csinálja. Semmi izgalmas nincs ebbe.
Ha feldolgozást akartok, akkor Denis Paunát ajánlom. Toronymagasan a legjobb. Ez a Leo gyerek a nyomába nem ér.
Ennél még Pentium 040 is jóval több energiát fektet bele.

gigabursch 2024.07.25. 07:26:31

@Nevem senki.:
Egyetértek.
Személy szerint bekefáradok, ha 2-3 száma lemegy.
10 éve kb ugyanaz a gitár hangzása.

Meg a videókban a hülye vigyora.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum