RockStation

Unto Others: koncert pénteken, nagylemez szeptemberben

2024. augusztus 12. - moravsky_vrabec

untoothers2024_3.jpg

A portlandi goth metal csapat nemsokára megjelenteti a harmadik nagylemezét, előbb azonban végigjárja Európa fesztiváljait.

A zenekar eredetileg Idle Hands néven futott, az első albumuk is így jelent meg, azt követően vették fel az Unto Others nevet. A Gabriel Franco énekes-dalszerző vezette négyes saját elmondása szerint a Type O Negative valamint a Sisters Of Mercy nyomdokain halad, mi azért hozzátennénk a Ghostot és a Paradise Lostot is. A legújabb nagylemez címe Never, Neverland lesz, és szeptember 20-án érkezik a Century Media kiadó gondozásában. A producere Tom Dalgety volt, aki dolgozott már a Ghost és a The Cult mellett is.

A lemezre 16 dal kerül majd, ebből eddig hármat mutattak meg. Először a hangulatos Butterfly, majd a japán kamikaze pilótákról szóló Raigeki, végül a zenekar által csak gótikus power balladaként bemutatott Angel of the Night mutatkozott be, az alábbiakban megmutatjuk mindhárom dalt. Az Unto Others a nyári fesztiválszezon keretében hazánkba is ellátogat, augusztus 16-án, pénteken a Fekete Zaj fesztiválon lépnek fel. További részleteket ERRE találsz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5318464551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum