RockStation

A célegyenesbe fordult a Tales Of The Morbid Butchers fanzine következő száma

2024. október 22. - rattlehead18
talesofthemorbidbutchers.jpgKét év elteltével, december 28-án, a pécsi Várárokban tartandó rendezvényen jelenik meg a Tales Of The Morbid Butchers fanzine 10. száma. A Dr. A által kiszivárogtatott előzetes infók szerint az újságban tizennyolc interjú lesz olvasható, a szokásos tonnányi recenzió, illetve koncertbeszámolók  mellett.

Íme a részletes étlap:   
Aldaaron-Official (FRA) Dr. A
-Francia Alpokból származó, atmoszférikus, természetközpontú Black Metal formációt hoztunk el nektek az Aldaaron személyében. Ioldarral, a formáció vezérével beszélgettünk és mutattuk be a zenekar munkásságát és a mögötte rejlő ideológiát. 
Animal Man Machine (GRE) Dr. A
-Az utóbbi évek egyik legjobb formációja Dr. A számára, ez a görög egyszemélyes Black Metal projekt. Eddig egy EP és egy album jelent meg, amiről röviden beszélgettünk a banda mögött álló démonnal. Érdemes meghallgatni mindkét kiadványt! 
Bafomet (JAP) Dr. A
-Satánico Heavy Metal Japánból! Hihetetlen, hogy a német székhelyű, de ázsiai származású Destruktion Records évről évre mindig meg tud minket lepni valami igazi régi sulis csemegével. Ezzel sok újdonságot nem mondunk el, de ha valaki meghallgatja a Bafomet egyik lemezét, azonnal rájön mire gondoltunk. A chilei származású Vladphemer The Sodomizer (basszer, ének) zenekarvezetővel beszélgettünk. Black Heavy Metal Punk N' Hell Ör Die!!!
BURNING APPARITION OF THE MASTER (USA) sorger
- A legendás Perverse Homage kiadó egyik "házi" zenekara, engesztelhetetlen és kíméletlen raw black metal ütközet experimentális megoldásokkal és radikális szélsőségekkel. Nem mindenkinek ajánlott!
Darkstorm (POL) Dr. A
-A lengyel származású, de már jóideje Írországban élő Lord Darkstormmal beszélgettünk a múltról a jelenről és a jövőről. Ilyen lenyűgöző Black/Heavy Metalt rég hallott az ember. 
Feaces Christ (GER) Dr. A
-Az első interjúk közt volt ez a germán punkos ocsmánysággal felitatott proli Death Metal horda, ami elkészült. „Eat Shit And Die!” demójukkal ismerkedett meg Dr. A, amit még a Death Trap Productions-től kaparintott meg egy sötét éjszakán és azonnal működött a kémia és ennek a bélben tocsogó szerelmi légyottnak az eredménye lett egy a kis beszélgetés. Horror & Gore forever!  
Funeral Whore (NED) Dr. A
-Klasszikus holland Death Metal doomos pikantériával. Roy Grimreaperrel a zenekar gitáros/énekesével beszélgettünk. 2024 szeptemberében jelent meg a negyedik albumuk „The Crystal Lake Massacres” címmel. Gondolom nem kell boncolgatni, hogy kinek állít emléket az album. 
Insane Hellride Entertainment (HUN) Size
-Már ötödik éve bombázza jobbnál jobb underground koncertekkel a csillapíthatatlan étvágyú közönséget az "Insane Hellride Entertainment" szervező brigádja. Ha már kerek a szülinap, úgy gondoltuk, kifaggatjuk őket arról, hogy miként jött össze ez a csapat. Talán még az is kiderül, hogy mely bandákat lesz esélyünk élőben meglesni a közeljövőben!
Iron Steel (HUN) Sz.
-Speed Metal Up Your Ass! Az egyik leggyorsabb hazai metal bandával beszélgettünk egy jóízűt a legutóbbi, "Crystalized" albumuk kapcsán.
KONTROS KORNÉL (ENCOMIUM fanzine, CASTRUM, Unfocused, Hulla -Kárpátalja) Dr. A
-Kornélt sem kell szerintem bemutatni senkinek. Castrummal már többször is járt nálunk, de például Szerencsen az Unfocused bandájával is megfordult már, mielőtt a feje tetejére állt az orosz-ukrán szituáció. Korival egy mindent kielégítő beszélgetést folytattunk a múltról, a zenekarairól, az újságjáról és a mindennapokról. 
Ködfolt (HUN) Sz.
-Az egyedi hangzásvilágú, egyszemélyes szuicid projekt mélységeibe is betekintést nyerünk a Botöönddel folytatott beszélgetés során.
MORGH Band (HUN) Dr. A
-Ez lesz az újságban az egyik legfrissebb interjú, oly annyira, hogy október elején lettek elküldve a kérdések a zenekarnak és még várjuk a válaszokat. Ismeri valaki ezt a bandát? Nem? Akkor itt az ideje megismerni. Írjunk róluk valamit? Nem! Hamarosan megjelenik azt első demójuk „Malum” címmel a Fekete Terror Productionsnél, vegyétek meg aztán majd december végén olvassátok el ezt a beszélgetést és minden kiderül, hehe. 
R.O.D (POL) Dr. A
-A lengyel R.O.D. azaz Razor Of Death Lublin városából származó Thrash Metal banda erőszakos, dühös HC-s beütésekkel. Egy csere alkalmával fedeztük fel őket és azt gondoltuk miért is ne támogatnánk ennyivel a bandát. A banda vezérével, Szlucherrel beszélgettünk a zenekarról, a koncertszervezésről és a mindennapokról. 
Rigorist (HUN) Size
-Ismét egy új brigád a téren! Ismert zenészek álltak össze, hogy az old school Death Metal oltárán áldozzák fel a hallgatóságot! Kicsit technikás, kicsit szigorú, de a mienk! A csapat tagjaival beszélgettünk egy kicsit, hogy megtudjuk milyen alattomos terveket szőnek ellenünk.
Satanic Warmaster (FIN) sorger
 - Nem szükséges hosszabb kommentár. Lauri Penttilä csaknem minden zenei megnyilvánulása legendás és habár rendkívül szűkszavúan, de az anyazenekar mellett néhány egyéb zenei törekvése is említésre kerül.
Sodomy (USA) Size
-Az amcsi Sodomy eddig két EP-vel jelentkezett csupán, de így is eléggé meglódult a hírük az underground rajongók között! Egy rövid, de annál velősebb beszélgetés keretein belül ismerkedhettek meg ezekkel a latino Death/Thrash fanatikus zenészekkel, akik büszkén vállalják fel azt, hogy senki és semmi sem tudja őket rávenni arra, hogy új utakat keressenek a kedvenc stílusuknak. Régi Sepu, régi Sodom.... Mi kell még?
Spectral Despair (HUN) Size
-Egy egészen friss csapattal is olvashattok interjút, ha megveszitek a Tales Of The Morbid Butchers legújabb számát! A Spectral Deaspair Budapest vastag ködjéből bújt elő pár hónapja, hogy lelassult Death Metal nótákkal terhelje le a fanatikusok lelkét!
Sun & Moon Records (Erdély) Dr. A
-2006-ban indult erdélyi kiadó nem ismeretlen a földalatti világban. Fekete Terror Productions által jó pár éve már kapcsolatban állunk, mint kizárólagos hazai terjesztőként, de a személyes találkozás is meg volt már. Tavaly Erdélyben, pontosabban Nagyszebenben még közösen is megnéztük az Emperor fellépését. Pár évvel ezelőtt pedig Debrecenben élveztük a Tormentor koncertjét. Pár éve már érlelődik bennünk az interjú a kiadóval, ami most öltött testet. Hosszú, tartalmas, információdús beszélgetés kerekedett, amire nagyon büszkék vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2218712992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum