RockStation

Casketgarden - Hírek

2009. szeptember 20. - sunthatneversets

Tóth Balázs gitárostól kaptuk az alábbi híreket:

" Összeállt az összes őszi/téli fellépéssorozatunk:

Szerettünk volna rágyúrni Észak-Kelet Magyarországra picit, és eléggé sikerült is:
szinte zsinórban lesz itt Kazincbarcika (a Cadaveres-szel), Salgótarján (Stiff Bastardékkel) ill. kicsit keletebbre Balmazújváros (a Watch My Dying-gal). Reméljük, sokan eljönnek miattunk (is) ezekre a bulikra, mert eléggé hanyagoltuk ezt a területet tavasszal.

Kiemelendő még az október 3-i pesti, Kék Yukas koncert: ez az október 2-i Unearth/Chimaira afterpartyja is egyben, szóval őrizzétek meg az Unearth jegyet, mert gyakorlatilag féláron (600 Ft-ért) jöhettek be vele. Érdemes annak tudatában ellátogatni a koncertre, hogy pár hónapon belül biztos nem játszunk mégegyszer Pesten, plusz elég király összeállítású fellépőgárda jött össze. Társaink: a Stiff Bastard nevű döglöttlómetálosok, a Conan's First Date nevű szentendrei banda, akik nagyon combos Entombed/Down keveréket tolnak kb.,  lesz még Chechkpoint Charlie is, valamint a Vörös Yukban további négy zenekar.

Természetesen otthon, Mosonmagyaróváron is tolunk egy nagyobb bulit (hagyományosan brutál hangosítással, fényekkel) november 28-án, ahol jó vegyes stílusú csapat jött össze: Cadaveres, Damned Spirits' Dance, Out Of Memory...

Meg persze jó lesz visszalátogatni a nyári Exit Fesztivál után a Vajdaságba,  Zentára és természetesen a Trencséni meg a Fehérvári mikulás buli is biztos fasza lesz, h akkor már semmit ne hagyjunk ki.
Érdemes tehát ott lenni az őszi koncertjeinken, mert kimondottan az "Incompleteness..." anyaggal ez lesz utolsó kör. Annyi téma gyűlt össze, hogy télen már szeretnénk nekiállni a 4. Casketgarden lemez összerakásának.
Mindenkit szeretettel várunk a bulikon!

Plusz pár érdekesség a nyár végi uborkaszezonból:

A Global Metal film óta tudni lehet, hogy hatalmas metal színtér van Közép- és Távol-Keleten. Az indiai
"The Flaming Skull" podcast megadta a lehetőséget, hogy egy picit megmutassuk magunkat azon a színtéren. Az adás fő  célja az indiai metalbandák népszerűsítése, de néha van kikacsintás más – nem éppen „metalnagyhatalom” - színterek felé is. Igazi amatőr, „csináld magad” underground dologról van szó, itt lehet az Episode 5-öt keresni: "The Flaming Skull" podcast MySpace oldal.

Annyi eredménye mindenképpen van már ennek, hogy valószínűleg összejön hamarosan egy kisebb példányszámú indiai terjesztés a CG anyagokra 

A Brutal Assaultos fellépésről kikerült a 
Casketgarden honlapra egy profi fotósorozat, amelyet Shelley Jambresic (MetalPics) követett el. "

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr441393926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum