RockStation

Unearth, Throdown, Chimaira After Party a Yukban

2009. október 01. - sunthatneversets

Brutális metál mészárlás várja a látogatókat október 3-án a Yukban. Hogy miért after? Jogos a kérdés, a válasz viszont pofon egyszerű. Aki az előző nap részt vesz az Unearth, Throwdown bulin és felmutatja jegyét, 600 Ft-ért jöhet be a koncertre, tehát tessék komolyan venni a rock'n'rollt. 
 


 
 

 

Kék yuk 


 
Az estét a szentendrei szinte még friss mégis vérprofi Conan's First Date nyitja. Aki kedveli az Entombed zenéjét az biztos értékelni fogja a srácok villámgyors, masszív, thrash-death muzsikáját amit az est folyamán az arcába kap. A zenekar első lemeze idén jelent meg szerzői kiadásban és a The Werewolf Rising névre hallgat, aki teheti, okvetlenül szerezze be.

Őket a fehérvári káosz, a Stiff Bastard (ex-septic) követi. Sokszínű zenéjüket leginkább a hardcore-metal elemek jellemzik, bár magukat többek között Western Swing-nek is titulálják, amit mindenki döntsön el maga hogy mit jelent, jóllehet a hamarosan megjelenő albumuk Soul Inventory című alkotásának van némi sheriffcsillagszaga.

Az est egyik fő fellépője a mosonmagyaróvári Casketgarden lesz. A zenekar idén ünnepelte a 10. születésnapját, tehát nem ma kezdték a srácok. Nem titok hogy nagy hatást gyakorolt zenéjükre többek között az At the Gates. Magyarország - egyik? -  legnagyobb death-thrash bandájáról van szó. 3 albumot adtak ki eddig telis-tele jobbnál jobb himnikus nótával. Düh, brutalitás, kiváló zene, témák, hangzás. Indulhat is a keringő a mészárszékben.

Az est másik fő zenekara a fővárosi Checkpoint Charlie. Őket is elég nehéz lenne besorolni bármilyen stílus mögé. Diplomatikusan annyit lehet kijelenteni, metál. A kiszámíthatatlan matekos témák és a mélyre hangolt gitáros, középtempós stoner-doom hatások nem hétköznapi hangzást kölcsönöznek a zenekarnak.
 


Vörös Yuk

 
A fővárosi Forsaken Decay nyitja az estét. A grind zenét kedvelők mindenképp nézzék meg a srácokat. Disznóölés és csecsemőbelezés garantált. Utánuk a Gyöngyös Massive egy hírhedt képviselője, a  Zyon következik, akik metalcore-ba ágyazott energiabombájukkal kísérletet tesznek a színpad kulturált romba döntésére, ezt követően pedig beágyazzák magukat a közönség soraiba, hogy bősz villázás közepette megmutassák, milyen is egy metal after party. Őket a pesti fenegyerekek a Calm Before the Storm követik. Dallamos zenéjével és kiváló számaival rövid idő alatt, sokak szívébe belopta magát a metalcore ötösfogat. Az estét az Unsent Letters zárja. Üvöltős-hörgős thrash-es elemekkel tűzdelt metalcore zenéjükre kellemes testmozgással zárhatják a napot a mosholni vágyók. De ha mindez nem volt elég, a koncertek után Rózsaszirom Diszkó lesz Jogsival, ahol kifulladásig rázhatjátok!

 


UNEARTH, THROWDOWN, CHIMAIRA AFTER PARTY
Kék Yuk - Vörös Yuk egybenyitva!
2008.10.03. szombat 19:30 | 20:00-ig érkezőknek 800 Ft, utána 1200 Ft,
Unearth jeggyel 600 Ft
Kék Yuk:
Checkpoint Charlie
Casketgarden
Stiff Bastard
Conan's First Date

Vörös Yuk:
Unsent Letters
Calm Before the Storm
Zyon
Forsaken Decay

Koncertek után Rózsaszirom Diszkó Jogsival



 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr791419887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum