RockStation

Powerground - Room Of The Mad Robots és Watch My Dying hírek

2010. augusztus 06. - sunthatneversets

A jól sikerült A38-as buli után augusztus 13-án, pénteken, a Szigeten hengerel a Room Of The Mad Robots, du. 4 órakor. A nemrég énekescserén átesett zenekar első klipje utómunka fázisban van, remélhetőleg hamarosan elkészül. A csapat CD-je és pólója továbbra is megrendelhető a Powerground bótból.

A Watch My Dying  rádió jelenti: Derék júliust hagytunk magunk mögött, laza bemelegítés Volton, őrület Pécsen, szauna Tokajban, őrületes energiák az A38-on, végül hazai pálya előnyét kihasználva remek dorogi buli és Thx Jimi Esztergomban! Reméljük az augusztus is ilyen erőteljes lesz, bár az elején egyből ott a rossz hír, hogy kéméndi Vivfest teljes egészében becsődőlt, így a WMD augusztus 7-i bulija is elmarad. A szívás ebben az, hogy a kéméndi cucc miatt vállaltunk be előző nap a két bulit, így Kassán este 8-kor játszik a csapat a Motorock Feszten, Miskolcon pedig éjfélkor hegedülünk a legendásan jó hangulatú Gyárfeszten. Mennyivel szebb lett volna csak Miskán gyalulni pénteken, másnap meg a Skindredékkel sörözgetni Kassán...mindegy így jártunk. Aztán a következő héten a Szigeten játszunk a Fear Factory után, 15-én, vasárnap. A tavalyi elmaradt FF bulin elvileg a WMD lett volna az előbanda, úgyhogy itt az ideje a pótlásnak, annyi különbséggel, h a Factory lesz most az előbandánk:) A nyár utolsó bulija pedig 27-én lesz a budapesti Dürerben, ahol a Rockélet Magazin egy éves szülinapi buliján pengetünk. A kéttermes - INGYENES -  bulin olyanok lépnek fel rajtunk kívül, mint a Road, a Blind Myself, a Nasmith vagy a K3.

Sajnos az augusztus végi Szines bulit le kellett mondanunk, de helyette Hódmezővásárhelyen zenélünk szeptember 10-én Fankadeli társaságában a Hódstock feszten. Minden kedves dél-magyarországi rajongónkat várjuk ide.

A mai világban az emberek nagy része a youtube-on néz klipeket, de 100.000-es nézettséget azért nem olyan könnyű elérni egy underground metal bandának. Márpdig nekünk a Fényérzékennyel sikerült elérni ezt, egész pontosan, most 102.321 megtekintésnél tart a filmecske. Köszönjük szépen. Szép dolog ez, főleg úgy hogy a dal főtémáját a Korntól lopta Sanyi:)

A Hegyalja Fesztiválos koncertünkről készült fotókat itt tekintheted meg:

Az idén rendhagyó módon nem volt D-Days, csak D-Day, azaz egynapos mulatság a dorogi Kacsában. Sajnos az addig tökéletes strandidő aznapra leromlott, így a fürdés és a többi szabadtéri program bedőlt, de azért délután főzőcskéztünk egyet, meg hát este azért egy nagyon jó hangulatú koncertet adtunk. Az est fényét emelte Angyal Gyula (http://www.angyalgyula.com) utcai költészet/slam poetry fellépése. Azt hiszem a metal és a slam első hazai randijának lehetett szemtanúja az, aki eljött az eseményre. Köszi Gyula, hogy eljöttél.

Hamarosan kint lesznek az őszi dátumok az WMD oldalon.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr692202663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum