RockStation

Elkészült a Diktátor zenekar legfrissebb videoklipje

2011. június 09. - sunthatneversets

Elkészült a Diktátor zenekar legfrissebb videoklipjével, amelyhez Derzsi vezér is fűzött pár sort:

A Nem mehetek el című ballada 30 évvel ezelőtt született és már a Diktátor zenekar alapjait képező Week-end zenekarnak is szerényen-büszkén lengedezett a zászlaján. Azt már igazán nem lehet tudni, hogy mikor és hol hangzott el legelőször, ami nyilván abból is adódik, hogy ahogyan napjainkban, a médiák nem éppen tárt karokkal várták a rock hiteles zászlóvivőit.

A dal éppen erről a földhöz kötöttségről tesz hitvallást, annak minden tragédiájával és szépségével együtt, hitelesen, őszintén és természetes egyszerűséggel, ahogyan a magyar népdalok is építkeznek. Az, hogy éppen harminc év kellett ahhoz, hogy egy videó klip készülhessen a dalhoz, nem véletlen, hiszen napjainkban az az életérzés amelyben megfogant egy egész nemzet, vagy akár nemzetek tragédiájává vált, súlyos mondanivalója talán éppen most a legaktuálisabb. Ahogyan a dal utat mutat, mi is rendületlenül megyünk előre, hétköznapi értelemben: tesszük a dolgainkat. Jelenleg a legújabb albumunk felvételei folynak "Ez itt a mi hazánk" címmel, amiből következtetni lehet, hogy egyáltalán nem tértünk le a számunkra kijelölt útról, az elmúlt negyedévszázad alatt a hitünk nem rendült meg, sőt: még inkább fényesebbé csiszolódott!

Szinte folyamatosan toljuk a hétvégi koncerteket, melyek időpontjai a zenekar honlapján lekövethetőek, annak ellenére, hogy napjainkra szinte mindenkinek nehezebb a dolga éppen a mindennapok gondjai miatt, -mi nem mehetünk el!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr612968792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum