RockStation

Húsvéti Heavy Metal Fesztivál a Club 202-ben

2012. április 06. - sunthatneversets

Húsvéti Heavy Metal bulira várja a műfaj rajongóit április 8-án, azaz Húsvét vasárnapján a Hammer Concerts. Ezen a napon számos zenekart láthatunk majd a Club 202-ben, köztük az Omen és az EGO Project lemezbemutató koncertjét, valamint a Demonlord, a Tűzmadár, a Chronology, a Rotor és a Power koncertjét. Itt mutatja majd be Budapesten először új felállását a Fekete Sereg, és megnézhetjük a Lovegun énekesnőjének új csapatát, a Noa Rockot is. Fontos információ még, hogy másnap munkaszüneti nap, és hogy az aznap megjelenő Hammerworld Magazin olvasói ajándék jeggyel jutnak be a buliba!

 

Az este fő fellépője az 1990-ben alapított Omen lesz: a heavy metal csapat hat év után elkészült legfrissebb albumát, az aznap megjelenő Nomen Est Oment mutatja majd be. A dupla CD-s új kiadvány borítóját Havancsák Gyula, azaz Hjules készítette, aki korábban többek között a Grave Digger, Annihilator, Stratovarius zenekaroknak is készített már grafikákat. A második lemezen a zenekar slágereinek szimfonikus hangszerelésű verzióit hallhatjuk; a Könnyű szívvel című dal pedig máris elérhető:

A Nomen Est Omen már rendelhető a www.metalshop.hu oldalon, és természetesen a helyszínen is kapható lesz – megvásárlói pedig ingyen jutnak be a fesztiválra.

Ahogy februárban a Steelwing, márciusban pedig az Astral Doors esetében, ezt a fesztivált is ajándékba kapják a Hammerworld Magazin olvasói. A kapunál is beszerezhető áprilisi számban ugyanis egy ajándék belépőt is találunk a majd! Az újság mellékleteként miénk lesz továbbá az EGO Project Puszta ököllel című új lemeze is, melyen 11 új dal és bónuszként 5 angol nyelvű szerzemény hallható, és a klasszikus heavy metalt játszó csapat komplexebb, zeneileg pedig még kiforrottabb arcát ismerhetjük meg.

a Hammer Concerts bemutatja: II. Húsvéti Heavy Metal Fesztivál
2012. április 8., vasárnap 14 óra (másnap munkaszüneti nap)
Budapest, Club 202
Belépő: 999 Ft, az áprilisi Hammerworld Magazinnal és az aznap megjelenő Omen albummal ingyenes!

Program:
14.00 Kapunyitás
14.30 nyitóbanda
15.20 Fekete Sereg - a csapat új felállásnak első Budapesti koncertje!
16.20 Noa Rock - a Lovegun énekesnő új metal bandája
17.20 Rotor - a kultikus banda, klasszikus felállásban!
18.20 Chronology
19.40 Tűzmadár
21.00 Demonlord
22.20 Omen - Nomen Est Omen lemezmegjelenés

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr534366927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum