RockStation

Rock Kanadából, újra turnézni fog a Morre

2012. április 17. - sunthatneversets

 

Nyár végén ismét Európába érkezik a kanadai rockbanda, a Morre. Több, mint három hónapon keresztül fognak turnézni kontinensünkön, és természetesen Magyarországon is találkozhatunk majd velük augusztus második felében. Nem először vágnak bele ebbe a hatalmas kalandba, 2011-ben tizenkét ország több, mint harminc városában koncerteztek nagy sikerrel. Már akkor elhatározták, hogy egy év elteltével visszatérnek rajongóikhoz.

A Morre 2008-ban alakult Torontóban három állandó taggal, Igor Lazebnik és Fuser énekel és gitáron játszik, Tyler Koch a banda dobosa és háttérvokálosa. Elsősorban klasszikus rockbandának számítanak, hangzásuk azonban egyedi, fellelhetőek benne keleties motívumok, és tábortűzi hangulatú dallamok többszólamú énekkel fűszerezve. Számaikat közösen írják, szövegeik gyakran misztikus témákat dolgoznak fel.

Első albumuk 2010-ben jelent meg …Out there címmel, ezt egy évvel később követte a második, a Contrast. Ekkor készült el Lady of Lust című daluk videója is. Jelenleg a harmadik albumukon dolgoznak, ami várhatóan májusban jelenik meg.

Aki többet szeretne megtudni róluk, látogasson el a hivatalos honlapjukra (morremusic.com), vagy a magyar rajongói oldalra (morrefans.uw.hu).

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr844456002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum