RockStation

Tank verseny a Hungaroringen: Tankcsapda @Hungaroring 2012.05.19.

2012. május 22. - KoaX

Családi nap a Hungaroringen! De még is…. Mi a fenét csináljak egy családi napon? Sörözzek? Ez az ötlet eléggé jónak tűnik, de ezért miért menjek ki Mogyoródra? Ja, hogy este Tankcsapda koncert lesz, na ez már egy remek indok volt, hogy Forma 1-es autókat megszégyenítő sebességgel indítsak is a versenypálya 13-as kanyarjába.

 

 


Akkor nincs is más hátra, mint felkészülni az igazi zúzós bulira. Pontban nyolc órakor megszólalt az intro. Lukácsból csak úgy ömlöttek a szavak, és tényleg Senki Nem Menekült előle. Sőt! Egyre többen lettek a színpad előtt.
Ha nem tudnám, hogy Mi A F@sz Van képzelhettem volna azt is, hogy ez egy Disco, de hát én még mindig az vagyok, Akinek Látsz, és tudjátok… Rock A Nevem. De ha nem így látjátok, mert szerintetek California Über Alles, akkor Legyen Köztünk Híd. Ez az a ház, ahonnét Csőre Töltve, akár el is repülhetünk innen Szabadon . Mondjuk, ha neked nem jó a Mennyország Tourist, akkor mehetünk úgy is, akár egy Magányos Repülő.

Láthatod, illetve olvashatod, hogy igazán jó setlist volt, és ez még nem minden. A koncert vége felé a ráadás is igazi meglepetésekkel szolgált. Az akusztikus gitár ismét előkerült, és sokak örömére egy igen Egyszerű dallal kezdődött a ráadás. Majd Bochkor Gábor csatlakozott egy majdnem Örökké Tartó szám erejéig a Debreceni zsiványokhoz. Akinek meg még mindig nem volt tiszta, hogy kiket is lát, azoknak szólt, hogy Itt Vannak A Tankok.

Nem értem mi van mostanában a koncerteken. Komolyan, régen mindig volt valami gázos helyzet. A hangosítással, látvánnyal, közönséggel, vagy a bandával, de most megint tökéletes volt minden. A csajok mellettem teli torokból visítottak, a pogó is eléggé kellemes volt, és nem kellett rettegnem, hogy egy felfújt gorilla kicsinál.

A banda mögött hatalmas kivetítőt helyeztek el, hogy akik hátul állnak azok is tökéletesen láthassanak mindent. Szerencsére az égiek is kedveztek nekünk, és az egész heti rossz idő után végre, kellemesen forró estében volt részünk.


A nyáron a Fővárosiak, az Orczy kertben találkozhatnak a Tankokkal, vagy elcsíphetitek őket valamelyik fesztiválon. Higgyétek el, érdemes meglesni őket.

A KÉPEKET A TANKCSAPDA FACEBOOK OLDALÁRÓL SZÁRMAZNAK.

A képeket Kovács Levente készítette!

TANKCSAPDA FACEBOOK OLDALA.

TANKCSAPDA HIVATALOS OLDALA.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr724532354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum