RockStation

Túrázó - Új KisHerceg-videó

2013. március 19. - sunthatneversets

KisHerceg.jpg

A rutinos koncertbandának számító budaörsi KisHerceg  2011-ben pörgött fel igazán, amikor felvették a bemutatkozó EP-jüket. Az elszállós, ugyanakkor feszes, koncerten sokat improvizáló banda egyik legsikeresebb száma a Túrázó című dal, amely most kapott klipet. A videót a CineMate csapata forgatta le egy nyertes pályázat keretében.

Kormos Bálint énekes szerint nagy szerencse és egyben megtiszteltetés volt a zenekar számára, hogy rögtön az első klipjüket egy rutinos csapattal, profi körülmények között készíthették el. Hozzátette: "Mi alapvetően a városi lét-természeti élmény kettőséget terveztük a videó koncepciójának, nem túlokoskodva a mondanivalót.  A CineMate-es srácok nagyon pozitívan álltak a dologhoz, a forgatáson egyből megtaláltuk a közös hangot, és ez a végeredményen is látszik." A KisHerceget legközelebb április 2-án lehet koncerten elcsípni a Gödör Klubban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr845144606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum