RockStation

Hamarosan indul a PAFE!

2013. április 26. - sunthatneversets

Pafe3.jpg

Május 16-19. között Szántódpusztán újra felpezsdül az élet – jön a 7. Pannónia Fesztivál! Hat színpadon több mint 150 fellépőre számíthatunk az év egyik legváltozatosabb zenei programján. A hazai rockélet legnépszerűbb csapatai mellett nemzetközi nevek is sorakoznak a listán, de a blues, pop, funk, rap, ska kedvelői is kihagyhatatlan felhozatalra számíthatnak. Nézzük át, miért érdemes idén is a PAFE-t választani!

2013. május 16-19. között második alkalommal várja Szántódpuszta a 7. Pannónia Fesztivál vendégeit. A Balaton előnyei már tavaly is a közönség kedvére voltak: a nyár elején még nincsenek zsúfolásig a strandok, kényelmesen lehet napozni és mártózni a vízben az éjszakába nyúló fesztiválozás után. Lehet ennél ideálisabb ráhangolódás a kánikulára?

Már az első napot olyan együttesek nyitják, mint a tavaly megújult Tankcsapda, a nem oly rég akusztikus vizekre is evező Magashegyi Underground, a Prosectura vagy a Bëlga. A Nagyszínpadra minden napra jut néhány zseniális banda, hiszen fellép a Subscribe, az Alvin és a Mókusok, a PASO, az Intim Torna Illegál, a Punnany Massif, a Vad Fruttik, a Brains, a Supernem, a Kiscsillag és az Irie Maffia. Jó hír, hogy idén is találunk külföldi sztárokat a listában: vendég lesz az angol drum’n’bass kvartett, a Rudimental, a hiphop és dubstep brit üdvöskéi, vagyis a Foreign Beggars, valamint a műfaji hovatartozását nevében hordozó Dub Pistols, akik ugyancsak az Egyesült Királyságból érkeznek a Balaton mellé, hogy megbizonyosodjanak a magyar fesztiválozók legendás állóképességéről.

A Zipz Shoes Nagysátor Kistehén-, Ocho Macho-, Paddy And The Rats-koncertektől lesz hangos május 17-én pénteken. Szombaton ugyanitt Odett, a Mocsok1Kölykök, a Mary Popkids, valamint a Maszkura és a Tücsökraj táncoltatja meg a közönséget, a vasárnap is visszatérőket pedig többek között az Ivan&The Parazol, a F!sh, az Elefánt és a Napkutya várják majd. Akinek nem lenne elég a rockból a Nagyszínpadon, az a Rockélet Sátor programjából is szemezgethet: tiszteletét teszi Szántódpusztán a Neck Sprain, a Zorall, a Leander Rising, a Blind Myself, a Kalapács és a Moby Dick legénysége is.

Halkabb lesz a basszus a Zeneszöveg.hu Sátorban, ahol az Akkezdet Phiai, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Hősök, Majka, illetve a tavalyi Eurovízión hazánkat képviselő Compact Disco lelkesít majd. A Hóóórukk Hütte programjában szerepel a Kisherceg, az Ankh, a Mantra Porno, a SKAtch és vasárnap éjjel zárásként a 30Y is, akik különleges előadásukkal, a Szentimentáléval idén az összes fesztivált figyelembe véve csak a Pannónia Fesztiválon lépnek fel. Érdekesség, hogy jó idő esetén a koncert a PAFE területén egy olyan exkluzív helyen kerül megrendezésre, amely a nagyközönség számára csak ebből az alkalomból nyittatik meg.

A legtöbb magyar közönség-kedvenc zenekar tehát Szántódpusztán lesz május 16-19. között, és a nyár első hazai fesztiválján irdatlan bulit fognak csapni, az nem is kérdés. Ha te is részt vennél az idei szezonnyitáson, nincs más dolgod, mint az ismert jegyirodákban vagy a ticketportal.hu-n mielőbb beszerezni az jegyedet!

Jegyárak
Négynapos bérlet: 7.900 Ft
Napijegy: 3.900 Ft

Két koncert között nemcsak a gyönyörű helyszínt élvezhetik a fesztiválozók, de különböző civil szervezetekkel is találkozhatnak Szántódpusztán. Számos munkavállalással kapcsolatos ötlettel várja az érdeklődőket az IAESTE Hungary, vagyis a Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete. A HANGMESTER.HU jóvoltából kipróbálhattok majd professzionális hangszereket, a Nem Adom Fel alapítvány pedig a fogyatékkal élők számára készült segítő eszközöket mutatja be. A felsőoktatásban tanulók és dolgozók mindenképp látogassanak el a Campus Hungary Programhoz, hiszen külföldi ösztöndíjak tömegével várják a kifelé kacsintgatókat. Folyamatosan látogatható lesz a PAFE területén a funfair XXL hinta, és egész nap játékok, rapid randi, csocsó, flipper szórakoztatja majd a tombolásban megfáradt fesztiválozókat. Lesz ezen kívül még Quiz Night, óriás társasjáték és óriás keresztrejtvényfejtő, hogy a test és a szellem egyaránt megdolgozzon a pihenésért.

PAFE-bérlettel olcsó szállásfoglalásra és utazásra is van lehetőség! A balatonföldvári Anna-Mária Villában a balaton@campusclub.hu címen lehet kedvezményesen foglalni, az odajutás pedig vonattal a legkedvezőbb, ugyanis a MÁV Start Zrt. a helyszínen lepecsételtetett menetjegyeket a visszaútra is érvényesnek fogadja el. Ráadásul a Budapest és Nagykanizsa felől érkezőkre tekintettel több gyorsvonat is megáll majd Szántódon a fesztivál ideje alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr135247567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum