RockStation

MetalWar Fest 2013 – Mániákus születésnap szombat este

2013. július 17. - sunthatneversets

Flyer Metalwar.jpg

A MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest fellépői közül, a 30 éves Pokolgép zenekar úgy döntött, hogy az év végi nagy ünnep előtt, már a Népligetben meggyújtja az első gyertyát a tortáján. Ám lesz még egy szülinapos ezen a hétvégén, akik szintén úgy döntöttek a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest keretein belül hívják ünnepelni rajongóikat.

Öt évvel ezelőtt egy alkalmi formációnak indult, mintegy a P.mobil örökséget továbbvivő csapatnak, majd nagyobb átalakulások után, immár két lemezzel és egy koncert dvd-vel a hátuk mögött, meghatározó bandája lettek a magyar rockszintérnek. A szervezők örömmel jelentik be, hogy a Mobilmánia a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest szombati főprogramjaként ünnepli az ötödik születésnapját, méghozzá nem akármilyen műsorral.

A Mobilmánia üzenete a rajongóknak:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr945409094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum