RockStation

MetalWar Fest 2013 – Egyetlen gombnyomással támogathatod a fesztivált

2013. augusztus 14. - sunthatneversets

Flyer Metalwar.jpg

Hazánk első és egyelőre egyetlen ingyenes háromnapos rock és metal fesztiválja kerül megrendezésre 2013. szeptember 6-8. között Budapesten. A MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapestnek a már hagyományosan a Népliget fái között megrendezésre kerülő SzeptEmber Feszt ad otthont, méghozzá a terület legfrekventáltabb helyén. A program főszervezője Gondosch Güzü János osztotta meg néhány szóban a fesztivállal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. „A szervezésbe már tavaly belekezdtünk, de akkor rajtunk kívül álló okok miatt nem jött létre a rendezvény. Idén újra belefogtunk és örömmel jelenthetem, Magyarország első ingyenes metal bulija kezd összeállni és teljes képet alkotni.” – kezdte a munkamániás muzsikus.

„Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi munkával, idegességgel és fáradtsággal jár egy ilyen program szervezése. Le a kalappal minden koncert és fesztiválszervező előtt. Hozzáteszem, a mi esetünk talán még bonyolultabb. A fesztivál ingyenes lesz, így a közönség részéről semmilyen bevételre nem számíthatunk, ugyanakkor egy ilyen koncertsorozat több millió forintos költségvetéssel áll össze. Azt szeretnénk, hogy a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest olyan színvonalú legyen, mint bármelyik külföldi társa. A legjobb helyen a legnagyobb színpaddal várjuk majd a közönséget. Ahhoz viszont, hogy összeálljon minden szeptember elejére, támogatók kellenek, akik megelőlegezik a bizalmat egy induló fesztiválnak és nem utolsó sorban pénzt is adnak rá. A tárgyalások nap, mint nap, most is folyamatosan zajlanak, hogy minden tekintetben ki tudjuk majd szolgálni a közönséget és persze nem utolsósorban a zenészeket is, akik ugyanúgy magukénak érzik ezt a kezdeményezést és ezen a hétvégén ajándékba adják a koncertjeiket a rajongóiknak.” – folytatta.

„És, hogy mit tehet a közönség, azon kívül, hogy nagyszámban jelen lesz szeptember 6. és 8. között a Népligetben? Egyetlen lájkkal kell csak támogatni a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest rendezvényt, hogy azok a támogatók, akik még hezitálnak, meggyőződhessenek arról, már most nagy az érdeklődés a fesztivál iránt. Aki szereti a rock és metal műfajt, azt kérem, keresse fel a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest hivatalos Facebook oldalát és szeresse a rajongók fesztiválját, ezzel is kifejezve azt, hogy igenis kell fővárosunknak is igazi rock és metal buli minden évben! Előre is köszönöm a szervezők és a fellépő zenészek nevében!” IDE kattints!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr865459961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum