RockStation

TOP 15 instrumentális rock/metal dal

2013. szeptember 14. - sebiszabi

top10_instru2.jpg

A múltkori vicces válogatásunk után újra komolyra fordítjuk a szót. Illetve most ez egy hülyén sikerült szófordulat lett, mert a mai válogatásunkban a szavaknak nincsen helyük, ugyanis olyan dalokat szedtünk össze a zenetörténelem keményebbik feléből, ahol a főszerep kizárólag a hangszereké. Természetesen végtelen hosszú listát lehetne ismét összerakni, a kollégák pár nap alatt több mint harminc ötletet dobtak be, így sikerült 15-re vágni. De ahogy eddig is, most kérjük, hogy ha kihagytunk volna egy-egy szerintetek kötelező dalt, akkor ne tartsátok magatokban, osszátok meg velünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr425512737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vova666 2013.09.14. 10:53:14

Dream Theater: The Dance of Eternity

Kyrax (törölt) 2013.09.15. 00:00:25

semmi Apocalyptica? csalódás...bár nálam az eddigi legjobb instrumentális szám kategóriát a Moonspell-Sine Missione viszi, bár ennek az is oka, hogy az albumnak tökéletes lezárása/átvezetése (lehet, hogy albumközepén nem állná meg így a helyét), és az is, hogy a Moonspell itt bizonyította, hogy nem csak az énekesük teszi őket olyan jóvá, hanem kell ahhoz a csapat egésze...

sebiszabi 2013.09.15. 00:48:18

@Kyrax: Hát valahol meg kellett húzni a határt és az Apocalyptica benne volt a bővebb listában (youtu.be/rbTozgoj9OQ) a top15-be nem fért be. A Moonspell-ért viszont megy a pacsi!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum