RockStation

Ünnepi Csöcshimnusz ajándékba - The Immigrants: Titties! klippremier

2014. február 14. - Nemesúr

Tittites cover.png

Szóval vannak ezek a pécsi srácok, voltak ők már RTL Klubban Csillag Születikben, megfordultak Csinos presszók mélyén és kalandoztak az Adria felé is turnéik során, meg nyomtak egy tök jó ingyenes garázsrockalbumot is ki meg egy víganzenélős meg egy érzelgős klipet.

És most ezt. Derült égből CICKÓK.
Én már boldog vagyok az idei Valentin-napon, mert mi más tenne boldoggá,
mintsem a TITS, BOOBS és variációik!...

De most tényleg, kéne még bármit is mondanom?

Ja, annyit, hogy klikk.

Itt egy ízléses-játékos szám kedvesen felvállalt amatőrködéssel, viszont profi képi világgal, undorító párzási rítusokba bonyolódó csúszómászók random HD bevágásaival, fincsi leszbi softcore-ral (nemi egyenjogúság, bicsiz!). Micsoda Dániel rendező (a szintén zenészkedő Zanzinger) kihozta a kevésből a sokat ezzel a videóval. A szám nem más, mint egy szolidabb, hazai Electric Six nóta, annyira az ő elborult snittjeiket és szatirikus humorukat idézi az egész, de jó értelemben. Kakas nem tud táncolni, de öröm nézni, milyen balfasz, így életszerű, Szabi a levegőt is lelkesen markolássza, Doki arcjátékától meg majdnem kényelmetlenül éreztem magam, tuti ellesett ezt-azt Ron Jeremy bácsi színésztrükkjeiből. A szöveg szó szerint rózsás, már-már költői, de azért mégis csak egy kisfiús óda a női domborulatokról, ez is rendben van. Egyszerű, ül, üt, ott maradt, Adorio a végén bevallja hogy rágerjed a kacsákra - ha jól hallottam: I like the duck (WHAT?!) - amin felnyígunk rendesen. A dal szinte lecsapott vége éhesen hagy minket, a Happy Valentine's Day pedig extra nagy fricska - nem tud minket  vén kujonságot emlegetve lecseszni az asszony, ha egy ilyen cukisággal fejelünk meg ennyi cickót. 

Ladies, a backstage várva várja Önöket...

Ha mindez egy Junkies/TCS/Depi/Road/Rómeó Vérzik/stb. insert random magyar keményférfias rockzenekar klipje lenne, akkor zacskókkal tömött bőrcuccos szőke milfek vonaglanának a lencsébe bele' unott arccal. És most azt kell mondjam, hogy hiába - ez a finom, fiatalos, játékos erotika itt tökéletes, sokkal pajzánabb, mint pár képünkbe premier plán nyomott csöcs. De még azok is vannak kóstoló-szinten... Szeretünk, Skylar Green. (Most bizonyára sok-sok utánajárást és keresőtár-ürítést spóroltam meg nektek. Szívesen, elvégre ünnep van!) Mégis mi a tosz kéne még?

...Mondjuk egy The Immigrants-pizza?
Igen, most már nyugodtan lehetünk irigyek.

Egy csapásra tűkre ültem hallván, hogy jönnek az új "féllemezzel". 02.15.-én szombaton a pécsi Ti-Ti-Tában koncerteznek a Hangmással, Gróf Balázs DJ-skedése mellett. Remélhetőleg lesz sok csöcs. Én tuti megyek, de nem csak azokért!

Addig is, a fiúkkal karöltve kívánunk pajkos és kebelbaráti Valentin-napot mindenkinek!

~

A legények facebookja, ahonnan elérhető a teljes egészében ingyen letölthető BEST OF nagylemez, debütalbumuk: https://www.facebook.com/theimmigrantszenekar?ref=br_tf Érdemes.

~

by Nemesúr
(/Nemes Márk)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr255814450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum