RockStation

Új albumon dolgozik a Weedeater

2014. augusztus 01. - sandroo

weedeater.jpg

Szerintem nem kell bemutatni a súlyos zenék kedvelőinek a Weedeater nevezetű Észak-Carolina-i sludge/pokol bandát.  Az 1998-ban alakult banda jóindulattal sem sorolható a "minden évben adjunk ki egy lemezt" vonalon mozgó bandák közé. Most viszont a 2011-ben kiadott God Luck and Good Speed and Jason... The Dragon című zseniális album után újra stúdióba vonulnak, hogy ismét egy teljes hosszúságú beteg, lassú,tonnás és rommá szívott muzsikával örvendeztessék meg a világot.

A lemezt a Philadelphia-i Season of Mist kiadó fogja kiadni, egy kisebb amerikai turnéval egybekötve. A hangmérnök pedig az a Steve Albini, aki olyan bandákkal dolgozott együtt, mint például a Neurosis, Nirvana, Helmet, stb. és több, mint 1500 lemez munkálataiban vett részt már a tag. Azért az már nem kaki...ebből kiindulva, tuti nem fog szarul szólni a lemez. Izgatottan várjuk a végeredményt....addig pedig adjunk a testünknek egy kis iszappakolást.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr286563917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum