RockStation

Lo-Pan: Itt a teljes Colossus album az Ohio-i rockerektől

2014. október 03. - sandroo

778901_10151424719128249_1993803175_o.jpg

Hölgyeim és Uraim!!! Van szerencsém bemutatni önöknek az Ohio-i fuzz/stoner/rockereket, a Lo-Pan zenekart, természetesen vannak, akik már jól ismerik a bandát, ők is sasolhatnak most egy kicsit. Nagy szerencsénkre itt a brend nyú Colossus névre keresztelt anyaguk, amelyet most teljes egészében végighallgathatunk.

Az október 7-én megjelenő Colossus  című új lemez tíz nótát tartalmaz majd, kicsit stoner, kicsit rock, de jó kis muzsika az biztos. A munkálatok a Brooklyn-i Translator Audio Studióban készültek, Andrew Schneider hangmérnök (Unsane , Rosetta , East Of The Wall) irányítása alatt. Tényleg jól szól a cucc, érezni, hogy nem akarták összecsapni a dolgokat a srácok, a gitárok harapnak, a dob és a cinek, koszosak, olyan amilyennek egy ilyen stoner/fuzz albumnak lennie kell, viszont nekem az ének túl erőtlen, túl lágy, hiányzik belőle az erő.......és szerinted?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr66754723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum