RockStation

Carcass live Rock Hard Fesztivál 2014

2015. január 30. - sandroo

Carcass2013_1.jpeg
Miközben délután keresgéltem azon a bizonyos közkedvelt videó megosztó oldalon, erre a gyöngyszemre bukkantam és gondoltam megosztom veletek. Van egy olyan érzésem, hogy nem csak engem érdekel ez a koncert videó, amelyen a Carcass nevezetű brit brigádot láthatjuk, ahogy közel harminc évvel az alakulásuk után is brutálisan zúzzák le a népet.

A koncert felvétele a 2014-es Rock Hard Fesztiválon készült, több kamerával megoldott, totál profi kép és hanganyagot hoztak össze a srácok, a nézők nem kis örömére. A másfél órás állat hangzású koncerten, felcsendül a Carcass összes nagy slágere, a régi és az újabb korszakokból egyaránt.

Hallható itt kérem szépen az Incarnated Solvent Abuse -tól elkezdve, a Carnal Forge -on és a Reek of Putrefaction-ön keresztül, a Corporal Jigsore Quandary és a Heartwork-ig minden, amit egy rendes Carcass drukker kívánhat magának. Jó szórakozást hozzá!! "Átkozottul jó tejsodó!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr547121997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum