RockStation

Március végén érkezik a We Are Harlot lemeze

2015. február 19. - sunthatneversets

weareharlot_small.jpg

A Roadrunner kiadóhoz tartozó We Are Harlot zenekar pályája élesen ível felfelé, amióta kezébe vette sorsát. Bár a banda nemzetközi (Danny Worsnop énekes Angliából, Jeff George gitáros és Brian Weaver basszusgitáros az USA-ból, Bruno Agra dobos pedig Brazíliából származik), de olyan zenei és lelki kapocs alakult ki közöttük, mellyel túlcsillognak bármit, ami az útjukba kerül, mondja a kiadó sajtóanyaga.

Debütáló albumukat Hollywoodban vették fel, a producer Kato Khandwala (The Pretty Reckless) irányításával. A 2014-ben már nyilvánosságra hozott első dal, a Denial azonnal felkeltette a World Wrestling Entertainment figyelmét is, és ezt választották hihetetlenül népszerű műsoruk, a Monday Night Raw főcímdalának is.

A zenekar a színpadra is visszatér 2015-ben a tavalyi, Rock On The Range-es élő debütjük után. Most már hivatalos, hogy tavasztól Észak-Amerika fesztiválturnéra indulnak, melyet hamarosan további állomások fognak kiegészíteni.   

weareharlot_coversmall.jpg
A We Are Harlot klasszikus rockos hangzásával már most elkezdte bebetonozni magát a rocktörténelembe, hiszen a Guitar World szerint a „az egyik legjobban várt lemez a metál színtéren…”. Sőt, az Alternative Press és a Rock Sound (UK) is 2015 „Legjobban Várt Albumai”-nak listájára is rátette a We Are Harlot című bemutatkozó lemezt. Az ARTISTDirect szerint pedig egyértelműen „egy féktelen, kib*szott rock and roll lemez. Bugyiszaggató, melltartó röptető, pontosan az, amire most a világnak szüksége van!”

Ilyen lesz:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr427187751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum