RockStation

Késő esti keménykedés: Sonic Rise @ KVLT

2015. április 14. - KoaX

img_6694.jpg

A Sonic Rise tipikusan az a zenekar, akiket imádok, de egyszerűen mindig akkor játszanak Budapesten, amikor A; másik, külföldi banda bulija is van, B; Amikor dolgozom. Na, végre eljött az a pont az életemben, hogy Husztiék akkor vették uralmukba az egykori Vörös Lyuk színpadát, amikor végre volt szabadidőm. Nem is volt kérdés, hogy a pénteki hajtás után, irány a KVLT!

Sajnos a többi zenekarból csak a Stubborn-ékat láttam-hallottam. Ügyesek a srácok, komoly zenészek, de nekem kicsit egyhangú a zenéjük, nem az én világom. A majd egy órás csúszás után viszont jött a bonyhádi négyes, akikre már nagyon régóta fájt a fogam. Sajnálatos, hogy ilyen későn kell egy ennyire jó zenekarnak játszani, ennyire kevés ember előtt. Soha nem tudtam eldönteni, hogy ebben a zenekarban ki is a frontember. Gabi bátyám, vagy a basszus gitár húrjait tépő Márk, az igazság pedig az, hogy mind a ketten úgy oda teszik magukat, hogy tényleg nem lehet eldönteni. Gege távozása után hosszas várakozás után Marci jött a dobokat nyúzni, és be kell vallanom, hogy nem okozott csalódást számomra, hogy a zenekar ezt a döntést hozta meg. Összességében a srácok marha jól szóltak azonban még is volt egy kis gigszer. A magyar pick up-ok koronázatlan királya (Kurtács Andris bácsi) a gitáros Bélával egy kicsit sok unicumot töltöttek a délután folyamán a pohárba, ami Bélán meg is látszott, illetve ebből az okból kifolyólag Bélánk, nem tudta megoldani a gitár cuccában támadt technikai malőrt. Jószerivel a koncerten nem is igazán játszott. Na, mindegy mindenkivel előfordul néha az ilyen (Emlékszünk John Garcia legendás Bizarr fesztiválos fellépésére) Ettől eltekintve a srácok marha fasza kis műsort adtak, nagyon élvezetes volt. Ami külön kiemelendő, így az új EP-vel is összekötve, hogy a banda nem csiszolta túl az anyagot. A koncerten is ugyanúgy szól minden, mint a CD-n! Ami azért manapság eléggé ritka tud lenni, (sajnos) A rövid félórás műsorban elhangzott többek közt a Money, a Do Not Complicate (lent is ezt hallod)  és a You Can't Burry Me is.

Remélem minél előbb láthatom újra a srácok élőben, és minél előbb tudunk egy hatalmasat bulizni együtt. Béke, Szeretet, Metal

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr507365726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum