RockStation

Ősszel érkezik az Ektomorf könyv?

2015. május 19. - KoaX

ektomorf-zoli.jpg

Egészen pontosan, annyit tudunk, hogy az Ektomorf frontemberéről, Farkas Zoliról ősszel megjelenik egy életrajzi könyv, ami az Outcast címet viseli. A könyv az Athenaeum kiadó gondozásában fog megjelenni. Mi kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz és miket mesél el Zoli.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr967470858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unknownymus 2015.05.19. 23:12:17

Mit mesélne?
Jaj én szegény szerencsétlen cigány, akit a suttyó magyarok nem tudtak megbecsülni, de külföldön azért sikerült befutni...
Nem értem Zolit. Finoman szólva sem vagyok úgy általánosságban cigánypárti, viszont az ő szövegeivel egy darabig simán tudtam azonosulni, örültem, mikor leszerződtek különböző nagy kiadókhoz, szurkoltam nekik. Biztos igaza van abban, hogy megdobálták őket régebben, nem voltam ott, nem tudom, érthető, hogy ez mély nyomokat hagyott benne. Viszont sajnos ő is kezd általánosítani. Ő, akit állítólag mindenki megbélyegez a cigánysága miatt, mást nem tud mondani, csak, hogy az itthoni helyzet ilyen meg olyan rossz még mindig, a csúnya rasszista magyarok nem értik őt. Általánosít a rasszizmus ellen küzdve. Ezzel szemben viszont az az igazság, hogy évek óta senki egy rossz szót nem szól rájuk itthonról, várják, hogy hazajöjjenek koncertezni.
Szóval szerintem korántsem olyan sötét a helyzete, a megítélése, mint ahogyan azt látja.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum