RockStation

Beintettek a tucatnak: Itt az új Alone in the Moon videóklip

2015. június 29. - BETH

aitm.jpg

Még egy hónapja sincs, hogy kijött a budapesti Alone in The Moon debütáló lemeze Collection of Great Generational Anthems címmel, a csapat máris elkészítette első klipjét méghozzá az Anthem XYZ nevű dalhoz.

A videóban vicces (vagy keserédes?) képeket kapunk azokról a tipikus percekről, amikor a széteffektezett világunk flaszterét ellepi a csúcsra járatott tucat. A klip szerencsére a - fülbemászó, mégis kíméletlen - dal szövegével összhangban nem kegyelmez az ótvaros kliséknek.

A jól ismert rock hipszter ”mit bánom én” tizenkettő egy tucat csaj és az érinthetetlen flegma light ”zsebdíva” kalandjai nem mostanában voltak így, szirup nélkül tálalva. Az, hogy az úgynevezett kultúra krízise pedig egy titokzatos szőke formájában bukkan fel, külön plusz pont.

alone_in_the_moon_video.jpg

Mindenkinek ajánljuk, de főleg azoknak, akiknek hánynia kell a középszerű, olcsó életérzésektől, amelyeket agyonfilterezve kínálnak minden utcasarkon, miután a dekadencia hiperprimitív paródiájává alacsonyították azt.

Persze azoknak is javasoljuk a megtekintést, akik éppen kiégtek a virágzó, olcsó művészfilmekből összeeszkábált,"egetrengető" különlegességtől.

Megjegyzés: Őszintén… Ki ne akarna inkább chipset tömni magába abban a nagyon kellemes kilencvenes évek gamer- lazuló szobában???

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr747579136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum