RockStation

Deathcrew Fesztivál másodszor

2015. július 16. - rockstation

ghostchant_2015.jpg

Idén, pontosan 2015. augusztus 13-tól 15-ig második alkalommal kerül megrendezésre a Szabó Szabolcs vezette Drow és pár cimborája által fémjelzett DeathCrew névre keresztelt fesztivál. A három napos ingyenes eseményt szinte teljesen önerőből hozzák létre a srácok. Az egy filmfesztivállal egybekötött DeathCrew fesztivál rengeteg fellépővel és sok színes programmal várja a Nyírbátorra érkezőket.

A headbengereket a következő zenekarok szedik ízekre: GhostChant, Nadir, The Southern Oracle, Anchorless Bodies, Faminehill, Omega Diatribe, Angerseed, Kill With Hate, Better Than Ever, Ricsárdgír, Drow, Visioned Frailty, Flexible Juice, Morhord, Barkóczi Noémi, Chrome Rt, Trauma, Éjillúzió, annewhybee, Style Wars Crew, Nyírbátori Akusztikus Project, Ürgebőrbe Varrt Gyíkemberek...

Részletek a fesztiválról:
A Death Crew Fesztivál egy baráti kezdeményezés folytatása, ami 2013-ban indult (MHSZ Fesztivál), miután megelégeltük, hogy Nyírbátorból évek óta hiányoznak a könnyű zenei / rock fesztiválok. A rendezvény célja, hogy olyan zenekarokat léptessünk fel, amelyek kiszorulnak a mai magyar fesztiválok látóköréből, de örömmel segítünk a környékbeli bandáknak is, a koncert-lehetőség nyújtásával. Ez egyben a DeathCrew Records egyik alapvető célkitűzése, ahonnan a névadás is származik.

flyer_deathcrew.jpg

A fesztivál szinte teljesen önerőből szerveződik, nyírbátori fiatalok és a Drow zenekar tagjainak összefogása által. A buli a banda próbatermét nyújtó régi MHSZ (Magyar Honvédelmi Szövetség) épületének udvarán kerül megrendezésre. A stáb lelkesedése utánozhatatlan hangulatot ad a helyszínnek: kétkezi munkával eszkábált színpad, kreatív díszítés, chill-out sarok a fák alatt és még lehetne sorolni azokat a dolgokat amikből tudja az ide látogató, hogy ez nem egy haszonszerzésre alapuló buli, hanem a szabadtéri koncertéhség, a zeneszeretet, a fesztiválhiány, és a tenni-akarás kivetülése.

Családias hangulat, bográcsozási / szalonnasütési lehetőség, este koncertek várnak mindenkit. Sátrazni is lehet.
A fesztiválnak része egy filmfesztivál is, amelynek keretein belül amatőr, vagy épp fiatal, végzős filmesek mutathatják be filmjeiket / diplomafilmjeiket! Idén egy kiállítás is szervezés alatt áll. Sok dolog kérdőjeles a rendezvény körül, ennek fő oka az anyagi háttér hiánya, ezért bárminemű felajánlást, vagy szponzori segítséget nagyon szívesen fogadnak! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr197631562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum