RockStation

Mi a bánat? - jön a Deafheaven új lemeze októberben!

2015. július 29. - Nemesúr

deafheaven_new_bermuda_cover.jpgAz úton-útfélen hipster-blackmetalnak gúnyolt, mégis jelentős zenetörténeti irányváltást elhozó Deafheaven 3. albuma, a károgók állóvízét felrázó, rózsaszín Sunbather folytatása, ez év október 2.-án került forgalomba a tengerentúlon New Bermuda címmel, és egy impresszionista Slipknot-portréra emlékeztető borítóval...

A kiadó az Epitaph Records kistesójaként üzemelő, "kemény rétegzenét" toló ANTI- lesz, az album előrendelésére és vinyl-nyomására feltehetőleg most is nyílik lehetőség, és még a sorszámozott, limitált verziók sem kizártak. A beharangozók alapján  valami igazán progresszív, zongorás-húros, és újra lélekszaggatóan bús hangzásra számíthatunk! Ideje előásni a Halls cukorkát és a nyakiggombolós ingeket.

~

by Nemesúr(/Nemes Márk)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr107661724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum