RockStation

Az utolsó Kartel tribute buli, most szombaton a Track-ben!

2015. szeptember 02. - csigaur

kartel.png

Ha lemaradtál volna anno a Barba Negraban vagy az Akváriumban (és pár fesztiválon ) tartandó tribute koncertekről, akkor itt a remek és egyben utolsó lehetőség a pótlásra! Minden eddiginél nagyobb show-t ígér a Ganxsta Zolee és a Kartel.

Szombat van, épp kihevered a pénteki Magyarország-Románia mérkőzést (ahol remélhetőleg nyerni fogunk...) de nincs kedved otthon maradni. Ismerős az érzés nem? Na, meg amúgy is. Hétvége van bírni kell. Itt a remek lehetőség, hogy egy vérprofi koncerten vehess részt. Ki tudja meddig lesz még jó idő, na meg a Track is lassan bezárja a kapuit, úgyhogy ott a helyed. Főleg, ha bírod a hardcore hip hopot. A Ganxsta Zolee és a Kartelnek ez az év az ünneplésről szól, eddig teljesen sikeresen. Ezen a szombaton utoljára lesz tribute bulijuk. Nem érdemes elhalasztani. Akik tuti ott lesznek:

Uzipov
Siska Finuccsi (Official)
punnany massif
Saiid Akkezdet Phia
Alma Együttes
Brains /Lukács Levi/
Pierrot
Különleges vendégek:
JANKLOVICS PÉTER & CSŐRE GÁBOR

A januári koncertről itt írtunk. Olvasd el és gyere!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr987752018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum