RockStation

Májusban Budapestre jön a frontcsajos ukrán extrém metal banda a Jinjer

2016. március 18. - rockstation

jinjer_band_1.jpg

Javában dolgozik a harmadik albumán Ukrajna egyik legígéretesebb modern extrém metal bandája, a frontcsajos Jinjer, és a Napalm Recordshoz szerződött, Tatiana Shmaylyuk énekesnő vezette csapatot május 20-án élőben is megnézheted a Dürer Kertben.

Egyenesen Ukrajnából érkezik hozzánk a 4 tagú groove metal, hardcore banda. A groove, extrém és death metalt hardcore, progos és metalcore elemekkel is keverő Jinjer pikantériáját a bájos arcú Tatjana adja, aki iszonyat dögös orgánummal rendelkezik. Férfiakat megszégyenítő módon hörög, miközben csodásan énekel tisztán is.

A Jinjer a 2009-es alakulása óta Ukrajna legjobb metal bandájává fejlődött és már két masszív Európa-turnét is maga mögött tudhat. A koncertezés mellett épp a harmadik lemezen dolgoznak, amely a Napalm Records gondozásában lát majd napvilágot. A Jinjer legutóbbi albuma 2014-ben jött ki Cloud Factory címmel. További vendégzenekarok hamarosan, infók ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr948490888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.03.19. 06:22:24

Semargl - "Tak, Kurwa" Twilight Vertrieb

www.youtube.com/watch?v=k_ifA9Vp2o0
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum