RockStation

Szöveges videóval jelentkezett a Svoid

2016. március 22. - sandroo

svoid_stormingvoices.jpgA Sun & Moon Records gondozásában április 18-án megjelenő Storming Voices of Inner Devotion című új Svoid album nálam elég várós kategóriába tartozik. Tekintve, hogy az előző anyagaik is valami olyan plusz ízekkel megfűszerezett élményt nyújtottak, ami kevés bandának sikerül, pláne hazai viszonylatban. Most itt egy szöveges videó és egy dal is a közelgő új lemezről.

Svoid nagyon jó úton halad, hogy egyre ismertebbé tegye a nevét és egy egyéni hangzásvilágot teremtsen magának ötvözve egynéhány zenei stílus egyes elemeit, de ne valami összekevert moslékra gondoljatok, hanem pontosan kiszámolt összetevőkből percízen elkészített produktumra. A 2011-es megjelenésű Ars Kha kislemez és a 2013-as To Never Return bemutatkozó anyag óta fokozatosan elhagyták a "megszokott" black metalos témákat és új színesebb, dallamosabb megoldásokat is használnak helyettük. Erre a legjobb példa a legújabb, Never to Redeem című szöveges videójuk, de lentebb belehallgathattok az Eternal című szerzeményükbe is, ami szintén elég pöpecre sikeredett. A bandát legközelebb az április 30-án megrendezésre kerülő Marduk-szeánszon láthatjátok élőben, a Supersonicban. A koncert facebook eseményoldalát itt találjátok. Hell!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr808510490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum