RockStation

Riffhorgászás vasárnap a Dürer kertben!

2016. május 12. - csigaur

tukker.jpg

MÁJUS 15-én egy last minute koncert lesz Pesten a Dürer kertben, ahol a Tukker booking szervezésében megnézhetsz két király bandát Svájcból, és hazai részről sem lesz hiány a zenekarok felhozatalából.


A WARDHILL és az INTERCOSTAL a sludge / stoner színtérből érkezett, mindkét banda a szintén svájci GPS kiadó gondozásában van, ahol számos remek zenekar (pl: Jack and the Bearded Fishermen) foglal helyet. A Kőkemény riffhorgászat, a hererázós témák garantáltan bólogatásra fognak kényszeríteni mindenkit. Ha szereted a súlyosabb stoner / sludge muzsikákat, akkor ezt a bulit Neked találták ki. Hazai részről talán a Her Highness fog a legjobban beleilleni az est felhozatalába. Droneba hajló doomos muzsikájuk figyelemreméltó a hazai színtéren, és abszolút pozitív dolognak fogható fel, hogy egyre több banda kezd el ilyen irányban mozgolódni. Szombathelyről két király hardcore / punk bandát nézhetsz meg a Gross out és a Wroongg! személyében, akik garantáltan arcba fognak majd vágni!

A kezdés: 20.00
Zenekari támogatás: 1000 huf
ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/227724324258648/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr858711566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum