RockStation

Barack Obama a finn metalvilágot méltatta

2016. május 17. - theshattered

obamametal.jpgSzinte felrobbantotta az Internetet Barack Obama amerikai elnök finn metállal kapcsolatos tegnapi kommentje. A méltatást akkor lőtte el, amikor az észak-európai államok vezetőit, egész pontosan a dán, a finn, az izlandi, a norvég és a svéd államfőket látta vendégül.

"Ki szeretném emelni, hogy valószínűleg Finnország rendelkezik a legtöbb egy főre jutó heavy metal zenekara a világon és az állam vezetése is magas szinten van. Nem tudom, hogy van-e összefüggés a két dolog között."

Ha ezt videón is meg szeretnétek nézni, itt megtehetitek, tekerjetek kb. 6:30-hoz:

Emellett persze a leköszönő államfő kitért más északi államok által létrehozott technikai vívmányokra is, mint például a Spotify, a Skype, a Minecraft, az Angry Birds és a Candy Crush.

Mint ismeretes, nem ez az egyetlen, a rockvilágot érintő megszólalása Obamának, nemrégiben egy fronton szolgált veterán katonának, Florent Grobergben erősítette meg a tényt, hogy nem ő Jonathan Davis, a Korn énekese. Mindezt a becsület érdemrend átadása közben. Persze a sztori része az is, hogy a veterán a kórházi ágyon hallucinálta azt, hogy Davis őrködik mellette a gyógyulása alatt (egy öngyilkos merénylő lekapcsolása után sérült meg a katona). Természetesen Obama megjegyzésre az Internet is reagált - hogy ne tette volna - az egyik eredményét itt láthatjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr618724102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum