RockStation

Bill Ward új zenekart alapított

2016. június 08. - theshattered

bill-ward-thinking.jpgAz Arénában egy felejthetetlen koncerttel elköszönő Black Sabbath búcsújából kimaradt alapító dobos, Bill Ward egy új bandát hozott tető alá. Az ütőslegenda szerint a Day Of Errors névre hallgató új formáció "seggberúgósan súlyos" zenét fog tolni a nagyérdemű számára.

Miután bulvársajtóba illő módon távozott az éppen a 13 albumot rögzítő Black Sabbathból, Ward kiadott egy Accountable Beasts című szólólemezt, mielőtt ez a banda egyáltalán a képbe került volna.

Ward ezt mondta az új formációról: "Azért, hogy a dobolás iránti vágyam minél tovább éljen, örömmel jelenthetem be, hogy részese vagyok egy új, háromtagú zenekarnak, a Day Of Errorsnak, amiben két vendégzenész is a társunk lesz. Hangosan, keményen játszunk, seggberúgósan súlyos részekkel."

A bandában Ward állandó társai az All Hail The Yetis Nick Diltz, valamint Joe Amodea. A vendégek Walter Earl ütőhangszeres és Ward fia, Aron, aki a billentyűket kezeli. Az akkor még név nélküli zenekarról már tavaly is lehetett hallani: "Háttérvokálozok a zenekarban, de van két nagyszerű énekesünk is." - mondta akkor Ward.

"Az életemet dobosként élem, azért hoztam létre ezt a triót, hogy olyan zenét játszhassak, amilyet csak akarok" - folytatta a veterán dobcséplő.

További infók hamarosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr58786712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum