RockStation

Kiderült az új Superjoint album címe!

2016. június 22. - theshattered

superjoint.jpgIgen, ez a Phil Anselmo-féle Superjoint Ritual, akik sajnos jogi okok miatt kénytelenek voltak nevet rövidíteni. De ez legyen a legnagyobb bajuk! Ugyanis még idén ki fog jönni az új lemez, melynek címe...

...Caught Up In The Gears Of Application lesz. A jelenleg Kevin Bondot, Jimmy Bovert, José Manuel Gonzalezt, Stephen Taylort és természetesen a Scour nevű bandájával is rövidesen lemezt kiadó Philip J. Anselmot magába foglaló zenekar eddig két lemezt jelenetett meg 2002-ben és 2003-ban. Ha hihetünk a szavaiknak és Anselmo 2015-ben, a Full Metal Jackienek adott interjújának, akkor az új lemez "Nem fog másképpen hangzani, mivel jómagam, Jimmy és Kevin voltunk mindig is a Superjoint fő dalítói. Igazából főleg én és Jimmy. Szóval nem szabadna nagyon másképpen hangzania."

Hogy miért lehet az, hogy mostanában sokkal jobbak lettek élőben, mint egy jó évtizeddel ezelőtt? Anselmo röviden ezt nyilatkozta a Phoenix New Timesnak: "Jó-zanság!" (nevet) "Egyszerűen csak a józanság. Tudod, eredetileg nagyon jól elvoltunk a Superjointos srácokkal és az az igazság - nem zavar és nem is szégyellem, hogy bevalljam - nem igazán emlékszek a korai időszakból másra, csak apró töredékekre. Kibaszottul kicsináltam az agyamat a kemény drogokkal és a mérhetetlen piálással. Ne érts félre, manapság is megiszom a lábvizet, meg a szőlőlevet sem vetem meg, de azt hiszem, mindannyiunk sokkal józanabb már. Sokkal tisztábban látjuk a dolgokat. És már nem vagyunk mai gyerekek. Mindannyian nehéz időkön mentünk keresztül és néhányunk - főleg Jimmy Bower és Kevin Bond - ha arról volt szó lazán odacsapott az önpusztításnak, ráadásul sokszor közösen is megtettük ugyanezt. Mindannyian egyszerre hagytuk abba a kemény drogokat. Szóval itt van nekünk ez az erő és tudás mindarról, hogy mit nem szabad csinálnunk. Szóval igazából ez mind tiszta fejjel történt, teljesen megtisztult a tudatunk. Ez egy pozitív dolog. Megint jól érezzük magunkat és igazából ez is a lényege, nem? Ha zenélni szeretnél és közben jól is érzed magad a világon semmi nem állíthat meg."

A Superjoint koncertjeiről Anselmo ezt mondta: "Azt mondanám úgy 20-30 év tapasztalatából, hogy már nem kell felmennünk a színpadra és még ott ugrálni meg táncolni is a srácoknak. Csak annyit kell tennünk, hogy feldobáljuk az erősítőket, meg a dobokat a színpadra és olyan keményen tolni, ahogy csak lehet, semmi szarozás. Egyenesen bele az arcukba."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr768830956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum