RockStation

Remorse - Teljes Harc felállásban a Rockmaraton fesztiválon!

2016. június 27. - rockstation

remorse_2015.JPG

Tavaly, december 26-án az Ózdon megtartott VI. Évzáró 2015 (Metál Karácsony) nevű eseményen 10 év után színpadra állt a magyar ős-thrasher Remorse "HARC!" album-kori felállása. Ennek apropóját a lemez a "HangSúly Zenei Díj" online közönségszavazásán (10 év HangSúly-díjas lemezei közül melyik a legjobb album?) elért első helyezése adta. Erre a nem mindennapi megmozdulásra sajnos több Thrashvér nem tudott eljutni, így július 14-én a Rockmaraton fesztiválon Lalimaestro, Krisz és Tower csatlakozik a csapathoz, ahol másfél órás koncerttel várják a zúzni vágyó thrashereket.

Augusztus 20-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Arlón immáron XXI. alkalommal kerül megrendezésre a Tóparty Rockparty, avagy a Hellness Hétvége, ahol szintén hasonló koncerttel várják a haverockat. Ezen a megmozduláson sajnos Krisz nem tud részt venni, de Pecer úr beugrik helyére, így ott is sok Harc! lemezes dal fog elhangzani. További infó, hogy hamarosan megjelenik a Remorse zenekar új albuma, amely a KOHÓ címet kapta és ezen a thrash ünnepélyen biztosan hallható lesz néhány nóta az anyagról is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr688846776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum