RockStation

Maxi bácsi kifakad: "Ki kellett volna rúgnom azokat a seggfejeket"

2016. szeptember 22. - theshattered

sepultura_1996.jpgIdén 20 éves a Sepultura egyik legnagyobb klasszikusa, a Roots, melynek a Cavalera tesók Mark Rizzo és Johny Chow társaságában egy Magyarországot érintő emlékturnét is szentelnek. Naná, hogy ilyenkor beindul a nyilatkozathullám, az emlékek felidézése, mely elől a lassan már egy kiégett hobóra emlékeztető legenda sem tudott kitérni... Meg is mondta a magáét.

"Így visszatekintve egy nagyon nehéz időszaka volt az életemnek, mert sosem gondoltam volna, hogy otthagyom a zenekart." - nyilatkozta a Metal Insidernek - "Az első hónapban úgy voltam, hogy soha többet nem akarok zenélni, abba akartam hagyni az egészet. Csak be akartam állni, berúgni és leszarni mindent. De aztán lépésről lépésre elkezdtem dalokat írni és újra elkezdődött az egész. Nagyon tetszett, mert ugyanazokat az elemeket tartalmazta, mint az azelőtti ötletem. A riffek, a szerkezetek, refrének, mind hasonlók voltak. De nehéz idő volt, örülök, hogy vége lett. Nem akarom még egyszer átélni."

Az első Soulfly lemezről: "Nagyon sokat szerették az első Soulfly lemezt, sokaknak az a kedvence. Talán azért lehet, mert volt egy kis elkeseredettség azon az albumon. Kicsit olyan, mint amikor mindenedet elveszted és azzal kell újrakezdened, amid van."

A Sepuról: "A Sepultura nagyon közel állt a szívemhez, olyan volt, mintha a gyerekem lett volna. Most így visszagondolva Igornak és nekem ki kellett volna rúgnom azt a két seggfejet és megtartani a nevet. Hogy miért nem ezt tettük, már nem tudom. Akkoriban nem is gondoltam erre, úgyhogy kiléptem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3211735213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum