RockStation

Generálj magadnak matekmetált!

2016. október 07. - theshattered

thorendal.jpgHa már úgy érzed, hogy hallottál már minden egyes matekmetal fogást, ne add fel! Lehet, hogy a kedvenceid nem hozzák az általad elvárt szintet, de ez nem jelent semmit! Ha nem is tudsz játszani semmilyen hangszeren, hogy megírd az évezred matekriffjét, az sem baj! Generálj magadnak új dalokat! Hogy hogyan?

Az ITT található oldalon keresztül! Az előre beállítható hangzások között megtalálható (természetesen) a Meshuggah, az A Day To Remember, a The Black Dahlia Murder (erős gyanúnk van, hogy ez utóbbi kettő csak a poén miatt), vagy a Sworn In, illetve háromféle thall preset. Az ügyesebbek millióféle egyéb beállításból is mazsolázhatnak, érdemes ránézni egy pár percre. Így legalább stílusosan visszavághatsz a "Ha nem tetszik, akkor írj jobbat, k*csög!" beállítottságú Youtube-huszároknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7911776693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum