RockStation

Hallgasd meg a Korpiklaani focihimnuszát!

2016. december 24. - theshattered

korpiklaanifcsingle.jpgÚj dallal jelentkezett a finn folkmetalos Korpiklaani. A srácok a helyi focicsapatnak, az FC Lahtinak írtak egy indulót, melyhez egy dalszöveges videót is társítottak Jonneék. A hangulat garantált, már csak az a kérdés, hogy milyen módon fogják a beszórakozott finn szurkoló komák kántálni a lelátókról, ha épp nincs kéznél a torzítópedál. De van egy sejtésünk, hogy nem kell félteni őket egyáltalán.

"Amikor megkérdeztek engem, hogy a Korpiklanni támogatná-e a finn első osztályban játszó helyi focicsapatot, természetesen igent válaszoltam. Az első ötletem az egész következő szintre emeléséről egy dal volt, egy hivatalos induló az FC Lahtinak, mivel mint zenekarnak, ez nagyon fontos nekünk. A szöveg nem csak a fociról szól, hanem a szülővárosunkról és annak történelméről is. Remélem, hogy mind az FC Lahti rajongóknak, mind mindenki másnak is tetszeni fog ez a dal." - mondta a dalról Jonne Järvelä énekes.

És mit gondol róla a focicsapat elnöke? "Az FC Lahti és a Korpiklaani is erős márkanevek, melyek mind Lahtiban, mind nemzetközi szinten erős érzelmeket generálnak. Az FC Lahtival együtt nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Korpiklaani is a mi oldalunkon áll és eljuttatja a hírünket az egész világnak. Lahti rocks!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6512070241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum