RockStation

Hallgasd meg Phil Anselmo és Bill Moseley közös projektjének első dalát!

2017. január 12. - theshattered

billphil.jpgPhil Anselmo sem az a fajta ember, aki szívesen elüldögél a seggén. A Superjoint, a Down, a Scour meg még ki tudja, hány egyéb zenekar mellett létrehozott egy újabb, ez úttal a horrorszínész Bill Moseleyvel közös projektet, a Bill + Philt. A horror-rock kollaboráció első dalát, a Bad Donutot már lentebb le is csekkolhatjátok néhány, a január 20-án megjelenő EP-vel kapcsolatos egyéb infóval egyetemben.

"Minden dalnak más hangulata van, mivel azokat Bill szövegeihez akartam igazítani. Igazából kellett is, mivel Billnek nagyon egyedi, vizuális kifejezéstára van. Nagyon csípem Bill Moseleyt és már nagyon várom a folytatást!" - nyilatkozta Anselmo a kollaborációval kapcsolatban.

A Kevin Bond gitáros, Squizzy Squires basszer, és José "Blue" Gonzalez társaságában felvett Songs of Darkness and Despair című EP-n a következő dalok fognak helyet foglalni:

Dirty Eye
Corpus Crispy
Catastrophic
Widder Woman
Tonight’s The Night We Die
Bad Donut

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1412119895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum