RockStation

Még idén érkezik az új Dimmu Borgir lemez!

2017. január 12. - theshattered

dimmu2016.jpgSzinte már az idejét sem tudjuk, mikor számolhattunk be egy új Dimmu Borgir soralbum érkezéséről. Oké, de. A zenekar legutóbbi nagylemeze, az Abrahadabra 2010-ben látott napvilágot. Azóta nem hogy a Dunán, akármelyik eldugott kispatakon is rengeteg víz lefolyt, de végre megtört a csend, ugyanis a régóta ígérgetett szimfonikus DVD mellett idén végre megérkezik az új nagylemez is Shagrathék műhelyéből!

fotnl.jpg
A norvég blackerek annak idején a 2012-es Wacken Open Airen egy nagyszabású, kórussal, vonósokkal kiegészített koncertet adtak, melyet annak rendje és módja szerint fel is vettek egy későbbi megjelenés céljából. Ez viszont ismeretlen okokból egészen mostanáig váratott magára, viszont úgy néz ki, hogy a Forces Of The Northern Night címre keresztelt DVD/CD kombó április 14-én végre rászabadul a nagyvilágra!

És hogy ne ez legyen az egyetlen jó hír a zenekar rajongói számára, a lent látható Facebook bejegyzésben egy másik jó hír is található. Ha hihetünk a zenekarnak (márpedig miért ne tennénk), elkészült az új nagylemez is, melyről egyelőre még semmi egyéb infót nem tudni, csak annyit, hogy még idén napvilágot fog látni. Hát, mi várjuk szeretettel, aztán reméljük, hogy felénk is eltolják majd az éjfekete biciklit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5512119045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum