RockStation

Újabb nevek a Rock In Vienna fesztiválra

2017. január 27. - sunthatneversets

riv-bands.jpg

A szervezők az idei Rock In Vienna fesztiválra eddig Macklemore & Ryan Lewis, a Kings Of Leon, a Deichkind, és a Die Toten Hosen fellépését jelentették be. Azt már korábban is pedzegették, hogy a fesztivál koncepciót vált, mert az osztrák fesztiválpiac nem bír el két giga rockfesztivált (ugye ott van még a több, mint egy évtizedes múltra visszatekintő Nova Rock). Nos a tegnap bejelentett nevek azt látszanak megerősíteni, hogy tényleg koncepcióváltás zajlik, mert a most bejelentett fellépők között megtaláljuk a House Of Pain, a Grossstadtgeflüster, az In Extremo, a Clutch, a Donots, Schmutzki, a The Living End és  Appletree nevét. A fesztivállal kapcsolatban további infókat ITT találtok.
Update: Közben a fesztivál szervezői a sok felháborodott komment miatt hivatalos közleményt is kibocsátottak, melyet ITT lehet elolvasni (németül beszélők előnyben). 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9712159279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum