RockStation

Sonic Syndicate: Confessions Tour - Április 30-án Budapesten a KVLT-ban!

2017. április 15. - sunthatneversets

sonicsyndicatesmall.jpg

A svéd modern metalos Sonic Syndicate áprilisban Budapestre érkezik! A bandát legutóbb tavaly novemberben az Amaranthe társaságában lehetett elcsípni, ezúttal azonban headliner turné keretében térnek vissza hozzánk. A CONFESSIONS TOUR névre keresztelt körút a legutóbbi, sorban a hatodik Sonic Syndicate lemez bemutatkozó útja.

A napokban egy új feldolgozással jelentkeztek a fiúk; a post-hardcore vonal popos oldalát képviselő amerikai PVRIS zenekar Fire című dalát gyúrták át.


A turné állandó vendégeként, így a budapesti bulin is a frontcsajos olasz dark/alter rock csapat, a The Shiver játszik.


Egy hazai banda kapta a lehetőséget az est nyitására, ráadásul a Lovecrose erre az alkalomra időzítette éppen a napokban megjelent, Alvilág és Ég címre keresztelt első albumának bemutatását!


FIGYELEM! Az eredetileg a Barba Negra-ba szervezett koncert technikai okok miatt a KVLT-ba költözött a szervezők, a Barba Negra és a menedzsment egyeztetésével. További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1012425537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum