RockStation

Undertaking – Thrash metal Magyarországon a rendszerváltás idején

Elkészült a kultikus hazai thrash-brigád történetéről szóló könyv

2017. április 15. - magnetic star

img_5070.png
Majdnem pontosan két évvel ezelőtt röppent fel a hír arról, hogy készülőben van a nyolcvanas évek kultikus magyar thrash zenekarának történetét elmesélő Undertaking-könyv. A metal műfaj nagyjainak önéletrajzi munkáit hivatásszerűen fordító Dudich Ákos, illetve a trió egykori basszusgitárosa, Jakab Viktor által jegyzett kiadvány, amely az Undertaking – Thrash metal Magyarországon a rendszerváltás idején címet kapta, csütörtökön került ki a nyomdából.

Szerkesztőségünket az a megtiszteltetés érte, hogy személyesen ott lehettünk azokban a pillanatokban, amikor a közel hatszáz oldalas, CD mellékletet (rajta az Undertaking első és egyetlen demófelvételének remasterizált, bónuszdallal kiegészített változatával) is tartalmazó könyv elkészült, és nem csupán a személyes átvételre került sor az újpesti – sokatmondó tény, hogy a hajdani Thrash Mosh Club szintén a negyedik kerületben működött! – Stanctechnik nyomdában, de egy rövid beszélgetésre is a két főszereplővel. Rövidesen ezt is olvashatjátok nálunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3812428427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kútmester 2017.04.15. 15:08:10

Azt az egyetlen demófelvételt annak idején ronggyá hallgattam.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum