RockStation

Hallgasd meg Brann Dailor side-projektjének új dalát!

2017. április 20. - theshattered

arcadea.jpgAlig pár hete látott napvilágot a június 14-én Magyarországra látogató Mastodon új korongja, az Emperor of Sand, máris új albumokról érkeznek hírek a zenekar holdudvarából. Nem, természetesen nem a következő Mastodon album csapódik le ilyen korán, hanem Brent Hinds szólóalbuma után Brann Dailor másik, szintirockot játszó zenekarának debütlemezét van szerencsénk bejelenteni - és egy dalt megmutatni róla.


Az Arcadea - mert hogy ezen a néven fut a szinti-szinti-dob felállású trió muzsikája - debütáló lemeze, amely egyszerűen csak a csapat nevét fogja viselni, június 16-án fog megjelenni, erről pedig itt, fentebb hallható egy szerzemény, a maga minőségében egész kellemes Gas Giant.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1112438083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum