RockStation

Kicsit árnyalja Chino Moreno a múlt heti Kornos kijelentését

2017. május 09. - theshattered

deftones_sziget.jpgMíg a múlt héten azt mondta a Deftones énekese, Chino Moreno, hogy soha az életben nem fog a Korn és a zenekara együtt turnézni, egy nemrégiben adott interjújában már egy kicsit árnyalta a kérdést, miszerint melyik zenekarral is szeretne akkor a későbbiekben együtt tenni egy jó kis kanyart. Mint kiderült, természetesen kiragadtak egy kis darabot egy interjúból, melyben a dalnok a zenekar 1998-as álláspontját, illetve akkori elveit ismertette.

"Megelőzök minden egyebet és azt mondom, hogy a Kornnal - annak a sok negatív hangulatú levélnek ellenére is, amiket tegnap kaptam. Ez egy kicsit vicces, mert olyan, mintha megint 1998-at írnánk, a Metal Hammer még mindig az Around The Furről kérdezget. Csináltunk egy félig-meddig tudatos döntést, hogy kiszakadunk abból a kategóriából, amibe bele akartak gyömöszölni minket. És nem azért, mert jobbnak hinnénk magunkat a Kornnál, vagy a Limp Bizkitnél, vagy bármelyik másik zenekarnál. Csak egyszerűen a saját utunkat akartuk járni. Ennek az egyik eleme az volt, hogy saját koncerteket csinálunk messze azoktól a jelzőktől, amiket ránk akartak erőltetni, ennyi az egész. Vicces, mennyire ki tudnak akadni az emberek. Szeretnék velük (a Kornnal) bulizni, valószínűleg szívesen fellépnék velük."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7012491177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum