RockStation

Javában készül az új Parkway Drive album

2017. május 12. - theshattered

0parkwaydrive2017_63_eredmeny.jpgHa minden igaz, már 70%-ban elkészült a nemrégiben nálunk is megfordult Parkway Drive a 2015-ös nagylemezük, az Ire utódjával. A zenéjüket folyton változtató ausztrál csapat egyelőre még nem tudja, mikor dobja ki a friss termést, de egy-két infót már elhintettek róla.

"Egy kicsit minden lesz benne. Minden. Azt hiszem, ez a legjobb szó arra, hogy leírjam. Kifinomult lesz. A múltbéli ötleteink megújultak, még tovább szőttük az új ötleteinket és minden, amit a zenekarral kapcsolatban szerettünk mégfeszesebb, agresszívebb lesz, hatásosabb, tartalmasabb lesz az egész. Röviden: nem fogjuk magunk mögött hagyni a múltat, de egyhelyben sem fogunk toporogni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3612497767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum