RockStation

Szóval ilyen lesz az új Dimmu Borgir album

2017. május 14. - theshattered

dimmu2016.jpgVégre-valahára egyre nagyobb lendülettel érlelődik a Dimmu Borgir jó ideje soros, egyelőre még cím nélküli nagylemeze. A 2010-es Abrahadabra utódjáról egyelőre annyit tudtunk, hogy még idén megjelenik, de most végre Shagrath egy kicsit konkrétabb infókat is megadott még igen rejtélyes anyagról.


"Nem mehetek még bele a részletekbe, de annyit elárulhatok, hogy már három éve készítjük az új albumot. Mostanában fejeztük be, sőt, az a terv, hogy már az ősz folyamán napvilágot is fog látni. A napokban a megjelenéssel kapcsolatos előkészületeket intézzük. Ha valamit el kellene mondanom a lemezről, azt mondanám, hogy nagyon büszke vagyok rá, nagyon remekül hangzik, nagyon atmoszférikus és nagyon sok olyan elem lesz rajta, amiért szeretik a Dimmu Borgirt, szerintem a rajongók nem fognak csalódni.

Nagyon sok olyan téma és riffötlet lesz rajta, amelyek egészen '93-ig visszanyúlnak. Szóval egy kicsit olyan, mintha a Dimmu Borgir történetének különböző szeletei lennének egybegyúrva. Sok szimfonikus rész lesz, nagy kórusokat is használtunk az albumon, de egyben sötétebb, atmoszférikusabb, primitívebb, black metalosabb lesz. Igen, lénygében különböző dolgok keveréke lesz."

A csapat koncert DVD-je, a Forces Of The Northern Night április 14-én került a boltokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7112503651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum